Sider

16. jan. 2013

healthy

Har været ude og shoppe, siden sidst, så har fået super lækkert tøj med hjem. 
Min kæreste var i Rom i sidste uge med sin klasse, så jeg havde et par dage til at lave lidt tøseaftener. Så har haft noget af et brag den sidste uge.
Jeg har fundet den her lækre opskrift på lynstegte grøntsager og kylling.

Chicken and vegetables

Indgredienser:
1 1/2 stk kyllingebryst
1 porre
1/2 broccoli
3-4 stk gulerødder
1-2 stk fed hvidløg
Ca. 2 spsk vand til stegning

Sovs:
Ca. 1/2 liter grøntsagsbouillon
2-3 spsk. citronsaft, økologisk
1 spsk. tamari
Majsmel til jævning

- Skær kyllingen i halve strimler.
- Snit porre, broccoli og gulerødder i grove stykker.
- Hak hvidløget.
- Steg kyllingen i lidt smør, tilsæt salt og peber.
- Tag kyllingen af.
- Kom lidt vand på panden og varm det op, sammen med smøret fra kyllingen.
- Kom hvidløg og grøntsager på panden og lynsteg det i ca. 1 min. Server med lange brune ris eller quinoa.
- Lav evt. lidt sovs. Brug den varme pande.
- Tilsæt græntsagsbouillon, citron og tamari. Jævn med mejsmel blandet med lidt vand.
Bon appetit :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar